top of page

Om oss

Efter 10 års arbete i utbildningsbranschen har vi förstått vad ni Sveriges utbildare är i störst behov av. Rätt typ av insatser genom white hat SEO, rätt val av plattformar för branding, annonsering och varumärkesbyggnad som genererar bästa möjliga synlighet och resultat. Därför bestämde vi oss för att bidra med vår hjälp och kunskap inom marknadsföring, försäljning och produktutveckling.

 

Allt paketerat i ett mediabolag så att du slipper arbeta med olika tjänster i olika byråer. Vi gör detta så att du som utbildare vid oavsett bolag, bransch eller nisch, ska kunna koncentrera din fulla energi på att leverera utbildningar, uppskill eller reskill, you name it! Så länge du får tiden att göra det du är bäst på och kan leverera i världsklass, så gör vi jobbet bakom kulisserna. skillsad går därför in som fullservicebyrå (eller skräddarsytt) och utvecklar, effektiviserar, och automatiserar de delar i din verksamhet som kan vässas. Målet är att du ska dra ner på onödiga kostnader både i valuta, tid och i bästa fall bägge två. 

copy-space-friends-using-devices_edited.jpg

Vår vision & värderingar

På skillsad vill vi att lärandet ska vara en upplevelse som berör hjärtat. Vår vision är att varje utbildningsmoment ska vara mer än bara en överföring av kunskap – det ska vara en resa som berikar själen, väcker passioner och bygger varaktiga relationer. Vi tror på att skapa en värld där lärande leder till djupare förståelse för oss själva och varandra.

Våra värderingar T.I.G.E.R.

På skillsad är TIGER mer än bara en akronym – det är kärnan i vår arbetskultur. Trygghet genomsyrar allt vi gör, där tillit och ömsesidig respekt är grunden för varje samarbete. Inspiration flödar genom våra korridorer, tänd av kreativa idéer och gemensamma framgångar. I denna atmosfär växer en stark Gemenskap, där varje röst räknas och bidrar till helheten. Vår Energi är smittsam, fylld av positivitet och handlingskraft, vilket driver oss framåt. Och när vi summerar våra ansträngningar, är det de konkreta Resultaten som står som bevis på vår framgång.

T.I.G.E.R representerar vår gemensamma resa mot en mer givande och framgångsrik framtid.

Kundcases

Brandfixers

"skillsad" har varit med mig sedan jag startade Brandfixers. Det har varit ett givande och härligt samarbete fullt av positivitet, bra idéer och energi. Tillsammans jobbar vi med strategier för marknadsföring, leads osch kundsamarbeten. De är smarta, givmilda och fantastiska nätverkare. Rekommenderar dem varmt.

Mira Thimmayya

VD/Brandfixers

Starka Resultat AB

Vi har i över 15 år jobbat med utbildningar - ett av de företag vi tagit hjälp av och som verkligen stärkt vårt bolag är proffsiga skillsad. Enorm erfarenhet och framförallt en vilja att vi som kund ska lyckas- stort tack.

 

/Henrik Pettersson VD Starka Resultat

Tema Utbildning AB

Vi har jobbat i utbildningsbranschen under många år. Tillsammans med skillsad har vi skapat många framgångsrika projekt som har hjälpt vårt bolag att ta ny form, effektiviserat allt från annonsering, hemsida till marknads och säljtunnlar, något som fått precis allt positivt att växa. 

VD/Patrik Krull

Sigvard Academy

skillsad har hjälpt mig på många olika sätt. Vi har fått unika kontakter och affärsmöjligheter som hade tagit många år att bygga upp utan deras hjälp. Vårt samarbete är oerhört givande och vi får kontinuerligt nya möjligheter och affärer genom vårt samarbete.

 

Det är också väldigt trevligt att jobba med skillsAd, deras kultur är en av de starkaste som vi sett i branschen. 

Marknadschef Anna Jansson 

Kontakta oss

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page