top of page
Tidslinje för videoredigering

Videoproduktion

Vi skapar dina videos

Vi på skillsad vet att video är ett av de mest effektiva sätten att kommunicera med din målgrupp på. Därför erbjuder vi en komplett tjänst för filmproduktion som skapar fängslande videoinnehåll för alla dina behov.

Våra tjänster inkluderar:

  • Konceptutveckling och manusskrivning: Vi samarbetar med dig för att ta fram idéer som engagerar din publik och förmedlar ditt budskap på ett tydligt och övertygande sätt.

  • Produktion: Vi har en erfaren och kreativ team av skapare som kan producera videor av högsta kvalitet, oavsett budget eller behov.

  • Redigering och efterbearbetning: Vi förvandlar ditt material till professionella videor med effekter, grafik och musik som förstärker din berättelse.

  • Distribution: Vi hjälper dig att distribuera dina videor på rätt plattformar för att nå din målgrupp på bästa sätt.

  • Vi har en djup förståelse för utbildningsbranschen: Vi vet vad som krävs för att skapa videor som engagerar och inspirerar studenter.

  • Vi använder den senaste tekniken: Vi arbetar med AI och andra innovativa verktyg för att effektivisera produktionen och leverera fantastiska resultat på kort tid.

  • Vi är passionerade för att berätta historier: Vi älskar att skapa videor som berör och inspirerar.

Varför välja skillsad för din filmproduktion?

Branding-videos

En video kan ge starka branding-effekter för ett B2B-bolag genom att kommunicera företagets värderingar, vision och mission på ett engagerande och informativt sätt.

 

Genom att använda starka bilder, ljud och berättelser kan en video skapa en känslomässig koppling till målgruppen och hjälpa dem att förstå varför företaget är unikt.

Linkedin-poster

Linkedin-poster är färskvara. En bra teknik för att nå igenom bruset är att använda humor. I detta fall anspelar vi på det läskiga i en mjukvaru-uppdatering som räknade ned.

 

Videon nådde igenom bruset och genererade stor uppmärksamhet till ett kommande webbinarie på temat. 

Leads-genering genom video

För att skapa en närmare känsla till vem som är utbildare och vad man får lära sig kan man använda sig av en video där man presenterar sig själv och sin kurs. Samtidigt kan man vara kreative och sätta tonen för just det man vill förmedla för att skapa så många leads som möjligt. 

Olika modus och tempo

Vi anpassar still, musik och tempo efter de tjänster och produkter som ni säljer. 

I det här fallet handlade det som livscoaching och ett Svenskt sammanhang. Därför valdes ett lugnare tempo och musik med universella bilder med ett Svenskt anslag. 

Erbjudande riktat till målgruppen

En välgjord video kan vara ett värdefullt verktyg för att marknadsföra dina tjänster och nå ut till potentiella kunder.

 

Samtidigt kan ni prata till er målgrupp på just deras språk. I den här videon riktar vi oss till företag inom byggbranschen med lämplig musik och effekter. 

AI-baserat innehåll

För att få ned kostnader och att kunna arbeta väldigt snabbt erbjuder vi videos med AI-genererat innehåll. I detta fallet riktade vi oss emot byggbranschen och skapade innehåll där svenska miljöer stod i fokus. 

Informationsvideo om kurser

För varje utbildning du erbjuder finns det stora fördelar med enskilda videos som berättar om varje enskild utbildning. Det ökar engagemanget och chansen att era kunder köper utbildningen redan på första besöket på er hemsida. 

Format efter kanal

För Linkedin är det ett mer fyrkantigt format som ger bäst genomslag på datorskärmar.

 

Vi anpassar era videos till de format som passar på olika plattformar, vare sig det här Youtube, Tiktok Instagram eller LinkedIn. 

Kontakta oss

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page